AUDIOQUEST PEARL OPTICAL Uitbreiden

AUDIOQUEST PEARL OPTICAL

AUDIOQUEST

Nieuw

De AudioQuest Optical Pearl is een optische kwaliteitskabel met een prima prijs/kwalieitsverhouding.

Meer details

€ 25

incl. BTW

dedb17e4b13c5831ce6f19bbd93f9b50.jpg

AFHALEN IS GOEDKOPER!

GOED ADVIES!

SNELLE LEVERING!

SERVICE!

SINDS 1932 EEN BEGRIP!

Productbeschrijving

De AudioQuest Pearl Optilink is een digitale optische kabel waarmee u componten met een digitale uitgang verbindt met een receiver, versterker of een losse d/a-converter (DAC).
Deze AudioQuest optische kabel is de meest betaalbare uit het gamma van AudioQuest kabels, maar levert prima prestaties.

AudioQuest Pearl Optilink: prima basis

De AudioQuest Pearl Optilink biedt een prima basis voor het doorvoeren van digitale audiosignalen. Dankzij de speciale optische vezels wordt het (optische) lichtsignaal verliesvrij overgebracht en worden imperfecties in het signaal (resulterend in onzuivere weergave door jitter) geweerd.
Omdat de AudioQuest Pearl Optilink erg dun en flexibel is, kan deze ook prima toegepast worden in kabeldoorvoersystemen, handig voor wie een tv vlak aan de wand heeft hangen of een beugel voor de tv gebruikt. De PVC mantel zorgt voor behoud van de kabel.
Deze AudioQuest optische kabel is een prima instapmodel voor iedereen die goed geluid kan waarderen.

Maat75cm,150cm,300cm,500cm,800cm,1200cm,1600cm

Schrijf uw recensie

AUDIOQUEST PEARL OPTICAL

AUDIOQUEST PEARL OPTICAL

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.