SAMSUNG UBD-M9500/XN Uitbreiden

SAMSUNG UBD-M9500/XN

SAMSUNG

221724

Nieuw

Met deze Blu-ray speler wordt je ondergedompeld in adembenemend geluid door Dolby Atmos®.

Bekijk je favoriete foto's en video's vanuit meerdere posities met de 360° content playback.

Deze speler vergroot de detaillering van originele filmformaten.

Meer details

€ 349

incl. BTW

dedb17e4b13c5831ce6f19bbd93f9b50.jpg

AFHALEN IS GOEDKOPER!

GOED ADVIES!

SNELLE LEVERING!

SERVICE!

SINDS 1932 EEN BEGRIP!

De beste 4K UHD speler
Samsung garandeert, met haar vlaggenschip van de Blu-ray, spelers de beste beeldkwaliteit en meer manieren om van je content te genieten. Met HDR content worden scènes met levendige kleuren, indrukwekkend contrast en diepe detaillering gebracht. En met een verruimd kleurenscala, ervaar je jouw favorieten op een geheel nieuwe manier. Met Smart Connectivity, het streamen van content naar mobiele apparaten, en Bluetooth draadloos streamen, is de UBD-M9500 een waar entertainment toestel.

Het meest realistische kleurenscala
De Ultra HD Blu-ray speler biedt twee keer meer kleuren dan de bestaande gebruikelijke Blu-ray spelers. Ook streeft het de digtitale bioscoop standaard voorbij door de 64 keer hogere kleuren expressie. Geniet van beelden zoals nooit tevoren!

HDR, indrukwekkende helderheid, dieper contrast
Door HDR kun je van een groter aanbod en helderheid genieten, wat de detaillering van het originele filmformaat vergroot. De speler herkent HDR content en optimaliseert automatisch instellingen, zodat je iedere keer de content op zijn best ziet.

Van Blu-ray naar smartphone
Je kunt draadloos streamen, vanaf de UBD-M9500 Blu-ray speler, naar je mobiele apparaat naar keuze. Hiermee kun je een blu-ray kijken op je mobiele apparaat, terwijl je ook naar andere content kunt kijken op je TV.

360° content playback
Wil je 360° afbeeldingen en video's op je TV zien? Geniet van je 360° entertainment met de Samsung UBD-M9500. Door gebruik te maken van je afstandsbediening kun je door alle posities heen scrollen.

Makkelijke entertainment met een naadloze UI
Verander je TV in het ultieme home entertainment toestel. Ga naar je favoriete apps, content en sport met Samsung SmartHub®. De eenvoudige UI geeft je snel toegang tot het keuze menu, zonder dat je terug hoeft te gaan naar het home screen tijdens het afspelen van een Blu-ray disc.

Je persoonlijke entertainment
Krijg een privébioscoop ervaring zonder je familie lastig te vallen. Je kunt gewoon je Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten en jezelf onderdompelen in je eigen wereld.

Voel iedere dimensie
Dolby Atmos® verplaatst je in het verhaal met roerend geluid dat je hele lichaam beslaat met adembenemend realisme.

Schrijf uw recensie

SAMSUNG UBD-M9500/XN

SAMSUNG UBD-M9500/XN

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.