LG DSP9YA Uitbreiden

LG DSP9YA

LG

228044

Nieuw

LG DSP9YA origineel NL-model

 

Krijg tot 31 december € 100 retour

 

 

En afhalen is nog voordeliger !

Bel 010-4651108 voor de afhaalprijs

 

  • AI Sound Pro en 4K Passtrough.

  • Dolby Vision & Dolby Atmos.

  • Optioneel draadloos surround geluid.

Meer details

€ 849

incl. BTW

dedb17e4b13c5831ce6f19bbd93f9b50.jpg

AFHALEN IS GOEDKOPER!

GOED ADVIES!

SNELLE LEVERING!

SERVICE!

SINDS 1932 EEN BEGRIP!

LG DSP9YA soundbar

LG soundbar DSP9YA maximaliseert het kijk- en luisterplezier door de nieuwste audiotechnologie en artistieke vormgeving te combineren. AI-kamerkalibratie. Geluid geschikt voor jouw ruimte. Bepaal de beste soundbarconfiguratie voor jouw ruimte. Corrigeer kleine geluidsvervorming door objecten in de kamer in slechts 15 seconden. Voeg Bluetooth-connectiviteit toe aan de audio-installatie, of maak eenvoudig verbinding met optische kabels, USB of via HDMI.

Dolby Vision & Dolby Atmos

Hoor het verschil met het fantastische 3D-geluid.
Deze LG soundbar ontmoet Dolby Vision, Dolby Atmos en DTS:X om je huis te transformeren in een theater, voor een unieke entertainmentervaring bij je favoriete films.
Vul de kamer met het ultieme cinematografische surroundgeluid.
De LG soundbar ondersteunt draadloze connectiviteit voor de 5.1 ch-uitgang voor een indrukwekkend tv-geluid. Hoge resolutie audio levert 96 kHz bemonsteringsfrequenties en 24-bit diepte, voor een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring.

AI Sound Pro en 4K Passtrough

Adaptieve audio voor alles wat je bekijkt. AI Sound Pro analyseert automatisch de beelden om direct de audio-instellingen te optimaliseren voor wat er wordt afgespeeld.
Geniet van elk detail met een kristalheldere dialoog of meer krachtige actie, afhankelijk van het genre. 4K passthrough. Audio & video naadloos in sync.
De LG soundbar 4K levert 4K-beelden, inclusief HDR, zonder verlies aan kwaliteit of prestaties voor een volledige tv & audio-ervaring.

eARC en Google Assistent

HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) maakt verliesloze overdracht mogelijk van ongecomprimeerde 5.1 ch- en 7.1 ch-audio, en zelfs HBR-audio (High Bit Rate) zoals Dolby Atmos en DTS: X op compatibele tv's.
Speel muziek en meer met een eenvoudig stemcommando.
LG Soundbar met de Google Assistent.
Speel muziek af, vind antwoorden met Google Search, beheer alledaagse taken en bedien eenvoudig slimme apparaten in huis. Dat alles met het gemak van je stem.

Schrijf uw recensie

LG DSP9YA

LG DSP9YA

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.