SONY UBPX800INFBN.EU Uitbreiden

SONY UBPX800INFBN.EU

SONY

221527

Nieuw

HDR en 4K brengen meer helderheid, tinten en kleuren op het beeld. Dolby® Atmos en DTS®:X zorgen voor de unieke bioscoopervaring. De hoge kwaliteit van verbinden komt het streamen van muziek en films ten goede.

Meer details

€ 289.00

incl. BTW

dedb17e4b13c5831ce6f19bbd93f9b50.jpg

AFHALEN IS GOEDKOPER!

GOED ADVIES!

SNELLE LEVERING!

SERVICE!

SINDS 1932 EEN BEGRIP!

Met je neus boven op de realiteit
Met 4K Ultra HD Blu-ray ziet u veel meer details dan voorheen, hierdoor voelt het alsof je alles werkelijk beleeft.

Ontdek ongeëvenaard realisme
Verlies jezelf in de details met High Dynamic Range met 4K. Delen die eerder onzichtbaar bleken worden nu tot leven gebracht met meer helderheid, tinten en kleuren.

Alle kleuren uit de natuur
Ondersteuning voor de nieuwe BT.2020-kleurruimtes betekent ook een breder aanbod van kleuren dan reguliere tv-signalen. Dankzij deze ultrabrede kleurruimte kunnen contentmakers veel helderdere en meer realistischer kleuren weergeven, van oceaanblauw tot natuurlijk groen en levendig rood.

Geluid dat je volledig meesleept
Hoor de bliksem inslaan, de sirenes loeien en auto's toeteren met de verrassende helderheid van Dolby® Atmos en DTS®:X, de nummer 1 leveranciers in audiodecs en favoriet van bioscopen overal ter wereld.

Liefde op het eerste thuisbioscoopgezicht
De UBP-X800 kan aan de STR-DN1080-ontvangern worden gekoppeld om zo de ultieme home-entertainmentervaring te creëren. Van het stijlvol gecoördineerde design tot de verbeterde beeld- en geluidskwaliteit: de schoonheid zit in de details.

Haal het beste uit elk nummer
Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan MP3's of zelfs CD's. Hi-res verzendt 3,2x zoveel gegevens waardoor je elke slag, noot of ademhaling hoort.

De logische plek voor al je apparatuur
Je kunt al je AV-technologie samenbrengen en verbinden met de UBP-X800. De verbinding van hoge kwaliteit is ideaal voor iedere liefhebber om zo het optimale te halen uit de eigen video's en muziekstreamingdiensten, zoals Spotify.

Luister naar heldere dialogen
Geniet van optimale helderheid bij dialogen en soundtracks, zowel dichtbij als ver weg. De UBP-X800 kan gelijktijdig audio via HDMI naar je TV sturen, en via Bluetooth® naar een draadloze speaker.

Schrijf uw recensie

SONY UBPX800INFBN.EU

SONY UBPX800INFBN.EU

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.