De mooiste TV die je niet ziet
De QLED TV: een ongeëvenaarde kijkervaring.
Als hij aanstaat.
Maar zeker ook als hij uitstaat en volledig op gaat in jouw interieur.

Qled 2018.jpg

Meer dan een miljard kleuren

Q Color

Licht dat omgezet wordt in kleur. Het lijkt een eenvoudig proces, maar met onze baanbrekende Quantum Dot-technologie heeft het een compleet nieuwe dimensie gekregen .Door licht toe te voegen, maken we een miljard kleuren zichtbaar en bereiken we zo een kleurvolume van 100%.

Kijk voorbij de schaduwen

Q HDR 2000/1500/1000

Soms zie je je TV-scherm gewoon niet goed. Zeker als het een donkere scène is met schaduwen. Q HDR is het resultaat van de combinatie van onze expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven wordt gebracht en je iedere nuance ziet.

We kijken graag TV, maar zien hem liever niet

Onze ontwerpfilosofie is om alles wat kan afleiden onzichtbaar weg te werken. Ook als de TV uitstaat. De Ambient Mode zorgt ervoor dat je nooit meer naar een groot zwart vlak in je interieur hoeft te kijken. En die lelijke kabels? Die hebben we ook nagenoeg onzichtbaar gemaakt. Zodat niets je meer weerhoudt om uren lang naar onze TV te kijken.

Doe afstand van al je afstandsbedieningen.

Eén Remote Control 

Eén handige afstandsbediening om al je verbonden apparaten aan te sturen. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste afstandsbediening en kunt direct kijken wat jij wilt zien. De naam van het apparaat verschijnt automatisch op je scherm. Het verbonden apparaat vinden was nog nooit zo eenvoudig.

  


Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.