Aanbieding! AQCSKIT AQ Cleanscreen KIT Uitbreiden

AQCSKIT AQ Cleanscreen KIT

AUDIOQUEST

AQCSKIT

Nieuw

AQ Cleanscreen KIT

Meer details

Time left:

€ 30 incl. BTW

-€ 11

€ 19

incl. BTW

dedb17e4b13c5831ce6f19bbd93f9b50.jpg

AFHALEN IS GOEDKOPER!

GOED ADVIES!

SNELLE LEVERING!

SERVICE!

SINDS 1932 EEN BEGRIP!

Door de immer voortdurende vooruitgang in beeldschermtechnologie wordt het steeds belangrijker om veilige chemische reinigingsmiddelen te gebruiken om schade te voorkomen. Het is belangrijk te weten dat computer-monitoren, televisies, laptops, mobiele telefoons en tablets, niet alleen gevoelig zijn voor beschadigingen door vuil en zandkorreltjes, maar ook voor beschadigingen die ontstaan door het gebruik van verkeerde poetsdoekjes en op alcohol gebaseerde schoonmaakmiddelen.

 

AudioQuest CleanScreen biedt een compleet reinigingssysteem dat op een veilige manier alle ongewenste vervuiling zonder krassen, vlekken of opbouw van statische elektriciteit verwijdert van gevoelige glazen oppervlakken. Anders dan verkeerd samengestelde schoonmaakmiddelen die een display blijvend kunnen beschadigen, reinigt de geraffineerde samenstelling van CleanScreen effectief en veilig.

Iedere CleanScreen set wordt geleverd met een grote fles CleanScreen en een handige reisflacon. Voor beide verpakkingen wordt een microvezeldoek meegeleverd. De uitklapbare zachte borstel kan voor de dagelijkse reiniging gebruikt worden, maar is ook uitermate geschikt om grovere vuildeeltjes te verwijderen. De microvezels in de doek zijn zo dun dat 30 gram van deze vezels voldoende is om een draad van 250 kilometer te kunnen maken. Bovendien heeft de CleanScreen microvezeldoek een ‘ananas’ structuur waardoor het absorberend vermogen hoger, en de droogtijd korter wordt.

Er wordt ook een uitklapbare zachte borstel meegeleverd die als een voor-reiniger voor losse stofjes te gebruiken is, maar die ook uitstekend gebruikt kan worden voor de dagelijkse reiniging van je laptop of toetsenbord.

Schrijf uw recensie

AQCSKIT AQ Cleanscreen KIT

AQCSKIT AQ Cleanscreen KIT

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.