SAMSUNG QE85QN900ATXXN 8K QLED Uitbreiden

SAMSUNG QE85QN900ATXXN 8K QLED

SAMSUNG

228138

Nieuw

SAMSUNG QE85QN900ATXXN 8K QLED

 

 

  • 100% Kleurvolume.

  • Kunstmatige intelligentie zet elk beeld om naar 8K.

  • 85 inch scherm.

Meer details

€ 9.999

incl. BTW

dedb17e4b13c5831ce6f19bbd93f9b50.jpg

AFHALEN IS GOEDKOPER!

GOED ADVIES!

SNELLE LEVERING!

SERVICE!

SINDS 1932 EEN BEGRIP!

Ultrakleine LED's voor subliem contrast

Quantum Matrix Technology
De piepkleine LEDs in Samsung Neo QLED TV’s zijn nauwelijks 1/40e van de grote van een conventionele LED. De achtergrondverlichting van een Neo QLED TV bestaat uit talloze van deze kleine LEDs die nauwkeurig aangestuurd worden door de nieuwe Quantum Matrix Technology. Die zorgt voor ultrafijne en precieze controle over lokaal contrast en helderheid. Zo vermijdt de TV rond heldere voorwerpen ongewenst licht dat het contrast stoort. Je geniet van de beelden zoals het hoort, met diepe zwartwaardes, subtiele lichtnuances en buitengewone helderheid.

Pure kleuren en helder beeld

100% Kleurvolume
Samsung Quantum Dot technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. Bovendien kan het die rijke kleurgradaties, meer dan een miljard tinten, weergeven ongeacht hoe donker of helder het beeld is. Daarom zijn het de eerste TV’s met een gecertificeerd 100% kleurvolume*. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater en is de heldere hemel een feest van kleuren

Kunstmatige intelligentie zet elk beeld om naar 8K

8K AI Upscaling
We kijken naar heel wat verschillende bronnen, van live TV tot spelconsole. AI Upscaling zet elk beeld, ongeacht de bronresolutie, om naar 8K resolutie op de Neo QLED 8K modellen. De Neo Quantum Processor 8K is met ‘Machine Learning’ getraind op basis van miljoenen stukjes data om de unieke karakteristieken van een beeld te herkennen.

Beeld past zich aan op basis van de content en de omgeving

Adaptive Picture
Een (Neo) QLED TV met Adaptive Picture zorgt ervoor dat je steeds van het beste beeld geniet. Hij past het beeld scène per scène aan op basis van het omgevingslicht in de kamer. Je geniet van optimaal contrast en een gepaste helderheid, zodat het beeld aangenaam is ongeacht de kijkomstandigheden. Is er veel licht in de kamer en is de scène te donker, dan verhoogt hij de helderheid. Is er weinig licht in de kamer en is de scène te helder, dan verlaagt
hij de helderheid.

Maat216cm (85inch)
SOORT TVQled

Schrijf uw recensie

SAMSUNG QE85QN900ATXXN 8K QLED

SAMSUNG QE85QN900ATXXN 8K QLED

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.