SAMSUNG HW-MS650/XN Uitbreiden

SAMSUNG HW-MS650/XN

SAMSUNG AV

221730

Nieuw

SAMSUNG HW-MS650/XN

Meer details

€ 429

incl. BTW

dedb17e4b13c5831ce6f19bbd93f9b50.jpg

AFHALEN IS GOEDKOPER!

GOED ADVIES!

SNELLE LEVERING!

SERVICE!

SINDS 1932 EEN BEGRIP!

e voelt de laagste tonen
Het diepste basgeluid is hoorbaar. Samsungs Distortion Cancelling technologie voorspelt en voorkomt vervorming en geeft een dieper basgeluid met meer details, zonder aparte subwoofer.

Wireless Surround Sound Ready
Met de Wireless Surround Kit* kan de Soundbar heel makkelijk worden uitgebreid, zonder gedoe met luidsprekerkabels.** In combinatie met de Soundbar ontstaat het 4.1-kanaals surroundsysteem.

Iedereen zijn eigen 'sweet spot'
Overal sweet spots. Door de hele kamer hetzelfde geweldige geluid dankzij state-of-the-art wide-range tweeters.

Echt geluid met HD Audio
Met de HD Audio eigenschap voelt het geluid realistisch aan. De kwaliteit van het originele geluid blijft intact door toedoen van de 96kHz/24-bits sampling.

9 ingebouwde luidsprekers
De Soundbar is ontworpen met 9 afzonderlijke luidsprekers, ieder met een eigen versterker. De luidsprekers worden samengesteld en op elkaar afgestemd door Samsungs Audio Lab voor een helder en perfect geluid.

Multi-speaker geluidsdefinitie
De Samsung HW-MS6500 biedt de ultieme geluidsbeleving. Multi-array speakers bewegen gelijktijdig voor krachtigere lage tonen. Hoor en voel de kracht van de exclusieve technologie van Samsung.

Eenvoudige montage
De Samsung HW-MS6500 is eenvoudig op te zetten. Monteer de Soundbar rechtstreeks aan de TV, zonder extra gaten in de muur te hoeven boren. De apparaten gebruiken samen één stroomkabel. Geen rommelige kabels meer.

Één afstandbediening
Met slechts één afstandbediening kunnen alle apparaten worden bediend. De functies kunnen worden geregeld met een Samsung TV-afstandbediening.

Werkelijk naadloze 4K-beleving
In toevoeging op het extra dynamische surroundgeluid wordt ook het beeld van de 4K-content in volle glorie weergegeven dankzij 4K Pass-Through.

Intelligente geluidsmodus
De Soundbar bepaalt welke instellingen het beste passen bij de content, dit doet het door een analyse te maken van het geluid.

Samsung Multiroom app
Met de Multiroom app van Samsung kan er naar eigen playlists worden geluisterd.

Schrijf uw recensie

SAMSUNG HW-MS650/XN

SAMSUNG HW-MS650/XN

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.